Ympäristön ehdoilla

22.11.2017
Katariina Leskinen

TL Solution syntyi kovasta halusta suunnitella ja kehittää teknisiä ratkaisuja ympäristön hyväksi. Toimitusjohtajamme Teemu ratkoi ongelmia jo pienestä pitäen, kokosihan hän oman polkupyöränsä ennen kuin oppi ajamaan sillä. Nuorena Teemu huomasi paljon kehitettävää ympäristön hyväksi, oppia hän haki ammattikorkeakoulusta ja osakkuudesta jätteiden käsittely yrityksestä.

Perheyhtiö TL Solution Oy perustettiin 2017 vuoden alussa.

Maailmalla kulutus kasvaa koko ajan, jolloin myös ihmisen jättämä hiilijalanjälki kasvaa. Potentiaali jätteiden hyödyntämiseen on suuri, se vaatii kuitenkin jatkuvaa kehittämistä ja uusia ratkaisuja eri toimialoille soveltuviin menetelmiin.

Intohimomme on kehittää teknologiaa teollisuuden ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Kehittämämme induktiotekniikka soveltuu monien jätteiden hyödyntämiseen eri toimialoilla. Asiakkaamme toimivat pääosin kaivos-, metsä-, metalli- ja elektroniikkateollisuudessa.

Arvolupauksemme on toimia asiakaslähtöisesti, jolloin pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla ongelmiin. Jatkuva kehitys takaa jätteiden hyötykäytön tehokkaasti ja edullisesti, aina uusimmalla teknologialla. Mielestämme vastuu ympäristöstä kuuluu kaikille. Jätteiden uusiokäyttö ja hyödyntäminen säästää luonnonvaroja. Pienillä teoilla voimme vaikuttaa suuresti yhteisömme hyväksi.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Katariina Leskinen

#vastuulupaus

#ympäristönehdoilla

Uusimmat aiheet

Romusta euroiksi

11.12.2017
Yritykset ovat tehneet jo vuosikymmenen ajan erilaisia investointeja kiertotalouden edistämiseksi. Parannettavaa kuitenkin jätteiden hyödyntämisessä on vielä tänä päivänäkin. Teollisuudessa syntyy erilaisia metalli-kumi seoksia... Lue lisää »