Kone- ja laitesuunnittelu ja toteutus

TL Solution Oy toteuttaa kone- ja laitesuunnitteluprojekteja teollisuuteen. Hankkeet toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Toteutamme hankkeet asiakkaan haluamassa laajuudessa konseptoinnista testaukseen, suunnittelusta valmistukseen sekä käyttöönottoon. Kone- ja laitesuunnittelumme kattaa mekaniikka- ja automaatiosuunnittelun, projektinhallinnan, dokumentoinnin ja CE-merkintäpalvelut.

Konseptointi

Teemme esisuunnitelmat ja konseptoinnin asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Panostamme jo aikaisessa vaiheessa oikean teknisen ratkaisun valintaan sekä otamme huomioon ratkaisun toteutettavuuden valmistuksen ja kustannustehokkuuden kannalta.

Suunnittelu

Suunnittelemme koneet ja laitteet asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Suunnittelutyötämme ohjaa laitteen tai tuotteen sekä itse suunnittelun toteutettavuus sekä kustannustehokkuus. Olemme erikoistuneet induktiotekniikkaan perustuvien laitteiden suunnitteluun.

Prototyyppien valmistus ja testaus

Valmistamme tai valmistutamme prototyypin tekemämme konseptoinnin tai asiakkaan oman konseptin pohjalta. Prototyypin valmistuksessa ja testauksessa otamme huomioon sekä teknisen toimivuuden että valmistettavuuden kehittämisen. Voimme valmistaa prototyyppejä joustavasti myös suunnittelun aikana.

Valmistus ja käyttöönotto

Olemme kumppanisi koneiden ja laitteiden valmistuksessa. Löydämme asiakkaallemme laadukkaat ja kustannustehokkaat komponenttitoimittajat ja koneenrakentajat. Toimimme tukena käyttöönotossa ja voimme myös toimittaa koneet ja laitteet avaimet käteen periaatteella.


Kysy lisää!

Toimitpa sitten missäpäin tahansa, kysy lisää. Kerromme mielellämme, miten lähtisimme toteuttamaan kone- ja laitesuunnittelua kanssanne. Katso tarkemmat yhteystietomme ja ota yhteyttä »