Laite- ja konesuunnittelun osaava kumppani Oulun seudulta

Ota yhteyttä

Kun tarvitset laitekehityksen mekaanikkosuunnittelua, olemme kumppanisi! TL Solution Oy tarjoaa laite- ja konesuunnittelua eri teollisuudenalojen tarpeisiin. 3D-tulostuksen avulla pääsemme havainnollistamaan suunnitteluamme. Palvelemme asiakkaita Suomessa ja ulkomailla Oulun seudulta käsin. Tarjoamme teollisuudelle sen tarpeista lähtevää ja tarvittaessa kokonaisvaltaista apua aina konseptoinnista käyttöönottoon saakka.

Kysy lisää

Teollisuuden tarpeista lähtevää palvelua

Toteutamme kaikki hankkeet asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Esimerkiksi hankkeen laajuus on täysin räätälöitävissä. Halutessasi hoidamme kaiken konseptoinnista testaukseen ja suunnittelusta käyttöönottoon saakka.

 

Kone- ja laitesuunnittelumme kattaa mekaniikka- ja automaatiosuunnittelun, projektinhallinnan, dokumentoinnin ja CE-merkintäpalvelut.

 

Toimitpa missäpäin tahansa, kysy lisää! Kerromme mielellämme enemmän siitä, miten toteuttaisimme kone- ja laitesuunnittelua yrityksellesi. Tutustu myös induktiotuotteisiimme.

Induktiotuotteet

Konseptointi

Teemme esisuunnitelmat ja konseptoinnin asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Panostamme alusta asti oikean teknisen ratkaisun valintaan ja otamme huomioon ratkaisun toteutettavuuden valmistuksen ja kustannustehokkuuden kannalta.

Kysy lisää!

Suunnittelu

Suunnittelemme koneet ja laitteet asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Suunnittelutyötämme ohjaa laitteen tai tuotteen sekä itse suunnittelun toteutettavuus ja kustannustehokkuus. Erikoisalaamme on induktiotekniikkaan perustuvien laitteiden suunnittelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Prototyyppien valmistus ja testaus

Valmistamme tai valmistutamme prototyypin tekemämme konseptoinnin tai asiakkaan oman konseptin pohjalta. Prototyypin valmistuksessa ja testauksessa otamme huomioon sekä teknisen toimivuuden että valmistettavuuden kehittämisen. Voimme valmistaa prototyyppejä joustavasti myös suunnittelun aikana. Hyödynnämme mm. 3D-tulostustekniikkaa suunnittelussa.

Pyydä lisätietoja

Valmistus ja käyttöönotto

Löydämme asiakkaallemme laadukkaat ja kustannustehokkaat komponenttitoimittajat ja koneenrakentajat. Toimimme tukena myös käyttöönotossa. Halutessasi toimitamme koneet ja laitteet helpolla avaimet -käteen periaatteella, jolloin saat kaiken valmiina.

 

Kone- ja laitesuunnittelumme kattaa mekaniikka- ja automaatiosuunnittelun, projektinhallinnan, dokumentoinnin ja CE-merkintäpalvelut.

Kysy lisää!