Induktiotuotteet teollisuuden vaativiin tarpeisiin Oulusta

Ota yhteyttä

TL Solution Oy tarjoaa induktiotuotteita teollisuuden vaativiin käyttötarkoituksiin. Olemme CEIA S.p.A:n induktiokuumentimien virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja toimitamme laitteita Oulun toimipisteestämme kautta maan.

 

Toimitamme myös induktiolaitteisiin kelamateriaaleja.

Kysy lisää

Induktiolaitteet tarpeiden mukaan räätälöitynä

Toimitamme teollisuuden tarpeisiin laitteita, jotka hyödyntävät kuumennuksessa induktiotekniikkaa. Kuumennusmenetelmän valinta ja induktiojärjestelmän räätälöinti tapahtuvat aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tarjoamamme ratkaisut sisältävät mekaniikan ja mekanisoinnin, joka mahdollistaa induktiolaitteiden soveltamisen asiakkaan käyttöön.

 

Palveluvalikoimaamme kuuluu laitemyynnin ohella laitteiden suunnittelu, testaus, valmistus ja käyttöönotto. Voimme päivittää olemassa olevat induktiolaitteesi uusimpiin ja moderneihin versioihin sekä toteuttaa erilaisten lämmitysmenetelmien muutokset induktiotekniikkaan.

 

Tutustu myös kone- ja laitesuunnittelupalveluihimme.

Lue lisää

Induktiotekniikan edut

Induktiokuumennus hyödyntää induktiokelan luomaa magneettista, korkeataajuista pyörrevirtaa. Tämä tekniikka tarjoaa teollisuudelle kustannussäästöjä, koska induktiokuumennus on nopeaa, tarkkaa, puhdasta ja helposti hallittavissa. Se on myös turvallisempi vaihtoehto perinteisiin menetelmiin verrattuna, koska kuumennus voidaan suunnata suoraan haluttuun kohteeseen ilman ympäröivän alueen lämpenemistä.

 

Induktiotekniikka soveltuu käytettäväksi useilla eri teollisuudenaloilla, ja sitä hyödynnetään monien tuotteiden valmistuksessa ja lämpökäsittelyssä.

 

Induktiotekniikkaa voidaan käyttää:

  • metallien lämpökäsittelyssä ja lämpömuokkauksissa

  • juotostekniikoissa, kovametalli juotokset

  • ahdistusliitoksissa

  • tuotteiden esilämmityksessä

  • pinnoitteiden poistossa lämpökäsittelyllä.

  • Karkaisussa, pintakarkaisussa

Kysy lisää

Laadukkaat induktiokuumentimet

TL Solution on CEIA-induktiokuumentimien virallinen jälleenmyyjä Suomessa. CEIA tuottaa induktiokuumentimia, joiden teho vaihtelee 2.8 kW:sta aina 200 kW:iin. CEIAn valmistamat induktiolaitteet ovat käyttäjäystävällisiä, ja niiden sisäänrakennettu automaatiojärjestelmä mahdollistaa tarkkojen ja toistuvien prosessien toteuttamisen. Voit ohjelmoida automaatio-ohjelmaan esimerkiksi jopa 20 eri lämmitysprofiilia. Lämpötilan seuranta on mahdollista tarkasti lämpökameroiden tai pyrometrien avulla.

 

Lisätietoja CEIAn tuotteista ja sovellusesimerkkejä löydät yrityksen verkkosivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja