Induktiotuotteet teollisuuden vaativiin tarpeisiin Oulusta

Ota yhteyttä

TL Solution Oy toimittaa induktiotuotteet teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Yrityksemme on CEIA S.p.A:n induktiokuumentimien virallinen myyjä Suomessa. Toimitamme induktiokuumentimia toimipisteestämme Oulusta koko maahan.

Kysy lisää

Induktiolaitteet tarpeiden mukaan räätälöitynä

Toimitamme teollisuudelle laitteita, jotka käyttävät kuumennuksessa induktiotekniikkaa. Valitsemme kuumennustavan ja räätälöimme induktiojärjestelmän aina asiakkaan tarpeista käsin. Ratkaisumme tuovat induktiolaitteisiin mekaniikkaa, jolla niihin saadaan rakenteellista liikkuvuutta. Korkeatasoinen karkaisu pitää materiaalin kestävänä.

 

Palveluihimme kuuluvat laitemyynnin lisäksi laitteiden konseptointi, testaus, valmistus ja käyttöönotto. Päivitämme tarvittaessa olemassa olevat induktiolaitteesi uusiin ja nykyaikaisiin ja tarjoamme eri lämmitystapojen muunnokset induktiotekniikkaan.

 

Tutustu myös kone- ja laitesuunnittelun palveluihimme.

Lue lisää

Induktiotekniikan edut

Induktiokuumennus perustuu induktiokelan synnyttämään magneettiseen, korkeataajuuksiseen pyörrevirtaan. Induktiotekniikan käyttäminen tuo teollisuudelle kustannussäästöjä, sillä induktiokuumennus on nopeaa, tarkkaa, puhdasta ja tarkasti hallittavissa. Perinteiseen tekniikkaan verrattuna induktiokuumennus on myös paloturvallisempaa, sillä kuumennus voidaan kohdistaa tiettyyn kohteeseen tai alueeseen ympäristön kuumenematta. Laadukkaan karkaisun avulla ratkaisusta tulee kestävä.

 

Induktiotekniikkaa voi soveltaa monella teollisuudenalalla. Ratkaisujamme käytetään esimerkiksi monien tuotteiden valmistuksessa.

 

Induktiotekniikkaa voidaan käyttää:

  • metallien lämpökäsittelyssä ja lämpömuokkauksissa

  • juotostekniikoissa

  • ahdistusliitoksissa

  • tuotteiden esilämmityksessä

  • pinnoitteiden poistossa lämpökäsittelyllä.

Kysy lisää

Laadukkaat induktiokuumentimet

TL Solution on CEIA-induktiokuumentimien virallinen myyjä Suomessa. CEIA valmistaa induktiokuumentimia 2.8 kW tehosta jopa 200 kW asti. CEIAn valmistamat induktiolaitteistot ovat helppokäyttöisiä, ja niiden sisäänrakennettu automaatiojärjestelmä mahdollistaa tarkkojen ja toistettavien prosessien luomisen. Voit ohjelmoida yhteen automaatio-ohjelmaan jopa 20 erilaista lämmitysprofiilia. Lämpötilaa voi seurata tarkasti lämpökameroilla tai pyrometrien avulla.

 

Lisätietoja CEIAn tuotteista saat meiltä. Löydät esimerkkejä sovelluksista myös yrityksen verkkosivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja